Infralokalen i.s.m. MKB Infra, OBN en VMS

12 maart 2020

Samen maken we de Buiten Ruimte: Goed ontworpen, aangelegde en beheerde buitenruimte heeft een grote meerwaarde voor de leefbaarheid en economische ontwikkeling van het stedelijk gebied.

De bouw verandert: Kwaliteitsverbetering van de onderlinge samenwerking en een bredere oriëntatie op en betrokkenheid van de gebruiker waarbij klimaatadaptatie en circulariteit en duurzaamheid leidende principes zijn. Zowel opdrachtgevers als marktpartijen beseffen dat men elkaar nodig heeft om te vernieuwen en zo richting te kunnen geven aan de maatschappelijke rol van de sector. Zo komen wij van kosten naar waarden.

In het tweede helft van 2020 worden in samenwerking tussen MKB-Infra, VMS en OBN ondersteund door Building Changes een aantal regionale Infralokalen georganiseerd. In deze op de uitvoeringspraktijk gerichte bijeenkomsten zullen onderwerpen aanbod komen als:

  • Klimaatadaptatie (extreme regen en hitte),
  • Circulariteit en duurzaamheid,
  • Digitaal bouwen en beheren, en
  • Kwaliteitsborging.

De planning en lokatie van de bijeenkomsten zullen breed onder de leden van de deelnemende organisaties worden verspreid en opgenomen in de agenda van Buitenruimte.

< Terug naar overzicht