Demomiddag Toekomstbestendige Assets (Amsterdam)

20 juni 2022

Graag delen we deze uitnodiging van onze partners in de regio Amsterdam voor de demomiddag Toekomstbestendige Assets op 6 juli 2022 van 14.00 tot 18.00.

Aanmelden is verplicht en kan via deze link.

Op deze demomiddag worden naast demo’s een interactieve markt en workshops gegeven met betrekking tot toekomstbestendige assets en staan in het teken van efficiënter en effectiever innoveren en samenwerken.

De Traineepool van de Metropoolregio Amsterdam zijn, in opdracht van TBA Consortium, bezig geweest met het ontwikkelen van een mooi advies op de onderwerpen Innovatiemanagement, Bestuurlijke Governance, Communicatie & Acquisitie en presenteren dit graag aan jullie!

Daarnaast zijn er meerdere workshops en sessies vanuit het TBA Consortium en alle partners. Deze workshops betrekken zich tot Circulair verhardingsmaterialen, Emissietool, Bouwen aan vertrouwen, Routekaart Emissieloos bouwen, Industrieel & Modulair bouwen en het innovatie-spel. Meer informatie over de workshops, zie hieronder met de mogelijkheid tot aanmelden.

Ten slotte kan geen demomiddag zonder demo’s plaatsvinden. Bewonder de nieuwste machines/materieel die over 4 jaar niet meer weg te denken zijn in het werk, zoals: stenen stapel-machine, elektrische vrachtwagens en nog veel meer..... Kom dat zien!

Programma:

14:00-14:30: Inloop in hal met koffie en thee en aftrap Kenneth Heijns (AMS-institute), Sacha Stolp (Gemeente Amsterdam) en Bouwend Nederland

14:30-15:15: Interactieve markt door MRA Trainees in hal + buiten demo’s + excursie

15:15-16:00: Ronde 1 keuze uit: verschillende workshops + buiten demo’s + excursie + interactieve markt (in de hal)

16:00-16:15: Pauze

16:15-17:00: Ronde 2 keuze uit: verschillende workshops + buiten demo's + interactieve markt (in de hal)

17:00-18:00: Borrel in hal Wij hopen van harte jullie hier allemaal te mogen ontvangen, meld je aan via onderstaande link!

Aanmelden kan via deze link.

Locatie: Bouwhub Zuideinde 81a, 1121 DD Landsmeer. Op locatie is beperkte parkeergelegenheid. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en (OV)fiets. Nadere informatie mbt parkeermogelijkheden volgt. Met vriendelijke groet, MRA Traineepool 7, TBA Consortium, Markus & Veekens, Beentjes en H. van Wijk

< Terug naar overzicht